Accueil Non classé |LINK| Regjistri I Gjendjes Civile Shqi

|LINK| Regjistri I Gjendjes Civile Shqi

0
0
23

regjistri gjendjes civile shqiperi, regjistri i gjendjes civile shqiperi online, regjistri i gjendjes civile shqiperi download

 

|LINK| Regjistri I Gjendjes Civile Shqi logo_social_1

 

Regjistri I Gjendjes Civile Shqi
✦✦✦

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shtetasit e RKS-së të cilë gjenden në sistemin e ri të gjendjes civile mund të pajisen në Konsullatën e Përgjithshme në Mynih me: – Certifikatë të lindjes …. Udhëheqëse e Shërbim të Gjendjes Civile – Komuna e Gllogoc … lindjes në regjistrin e Gjendjes Civile është brenda 30 ditë nga dita e lindjes. … Vërejtje: Të gjitha këto dokumente duhet të jenë origjinale dhe të përkthyera në gjuhën shqipe.. Harton dhe mban regjistrin themeltar të shtetasve në territorin e Bashkisë Kukës; … në përfaqësitë diplomatike ose konsullore shqiptare, në vendin ku ka lindur.. ​​Per me shume informacion klikoni KETU​ · Eventet. . Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die. 30, 1, 2, 3, 4, 5, 6. 7. 8. e martë, dhjetor 8, 2020.. Dokumentet bazë, që lëshon zyra e gjendjes civile, janë: a) letërnjoftimi; … bëhet në përfaqësitë diplomatike ose konsullore shqiptare, në vendin ku ka lindur. … e pamundur, regjistrimi bëhet edhe në shërbimin e gjendjes civile të atij vendi.. Shërbimi konsullor pranë Ambasadës së Kosovës nbën përpunimin e kërkesave për lëshimin e certifikatave nga Regjistri Qëndror i Gjendjes Civile. Certifikatat …. Regjistri Kombëtar i Gjendjes Civile PDF View and Downloadable. pdf file about. Regjistri . … Pr Boj E Letr Gazeta Shqip, Regjistri I Gjendjes Civile Shqiperi.. SHQIP; SRPSKI; ENGLISH … Nëse jeni të regjistruar në regjistrin e shtetasve të Kosovës, mund t`ia bëni … Certifikata e statusit martesor është dokument zyrtar që e lëshon Zyra e Gjendjes Civile, në bazë të dhënave nga regjistri i lindjes, …. Përditëson Regjistrin Kombëtar të Gjëndjes Civile;; Mban aktin e lindjes;; Mban aktin e martesave;; Mban aktin e vdekjeve;; Lëshon dokumentin e identitetit; …. Gjendja Civile Bllokohet Pr Boj E Letr Gazeta Shqip, Regjistri I Gjendjes Civile Shqiperi. Download Free 819 By, Gjendja. Civile Durres .. Ai ofrohet nga Zyra e Gjendjes Civile Kuçovë, Perondi, Lumas dhe Kozare. Ky shërbim funksionon edhe pranë përfaqësive diplomatike dhe konsullore shqiptare. Administrimi i Regjistrit Kombëtar të Gjendjes Civile bëhet nga Drejtoria e …. shqiptare, zyra e gjendjes civile, ku shtetasi rezulton i regjistruar, kryen veprimet për çregjistrimin e tyre nga Regjistri Kombëtar brenda 30 ditëve, nga marrja e …. Shqip; English. Kreu · Bashkia · Kryetari · Administrata … Prokurimet Publike · Asetet publike. Regjistri Civil. Përmbajtja Faqe. Gjendja Civile ​​. Eventet …. Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile. Ky material është printuar nën kujdesin e Projektit të Asistencës Teknike për Qeverinë Shqiptare për sistemin.. Zyrat e Gjendjes Civile – Bashkia Tirane. … Pajisje me certifikatë nga Regjistri Themeltar i Arkivës së Gjendjes Civile për vitet … Diplomatike ose Konsullore Shqiptare, ose në Shërbimin e Gjendjes Civile të atij vendi ku ka ndodhur lindja). Regjistrimi i fëmijëve në Regjistrin e Gjendjes Civile të Shqipërisë … Certifikata dergohet ne Ambasade, e perkthyer ne shqip nga nje perkthyes i certifikuar.

Gjendja Civile Bllokohet Pr Boj E Letr Gazeta Shqip, Regjistri I Gjendjes Civile Shqiperi. Download Free 819 By, Gjendja. Civile Durres …. Regjistri I Gjendjes …. “Regjistri Themeltar i Gjendjes Civile” është libri me fletë të hapur për çdo familje, … Shte tësia shqiptare, si përbërës i gjendjes civile, është elementi i vetëm …. Certifikatat që mund të lëshohen nga shërbimi konsullor janë: Ekstrakt nga Regjistri Qëndror i Gjendjes Civile Certifikata e lindjes Certifikata e martesës …. … në Ligjin Nr. 10129/09 “Për Gjendjen Civile”, si regjistrimin e akteve të gjendjes civile ose ndryshimin e përbërësve në Regjistrin Kombëtar të Gjendjes Civile.

1254b32489

Descargar Automation Studio 3.0 5 Con Crack
Thunman Handiya Sinhala Film Download
Exam Ref 70-480 Programming In Html5 With Javascript And Css3 Pdf Download Free
The Curse Of The Starving Class Script Pdf
The Raajneeti Full Movie Hd 720p
Hamari Adhuri Kahani man 2 download 720p movie
chota bheem vs aliens cricket full movie free download
autodesk autocad 2013 keygen for 12
AirLiveDrive Pro 1.2.0 Crack
microbiologiarogerstanierpdf46

Charger d'autres articles liés
Charger d'autres écrits par iluteliv
Charger d'autres écrits dans Non classé

Laisser un commentaire

Consulter aussi

[PATCHED] Xtools Pro 8.1 Crack.rar

xtools, xyz machine tools, xcode command line tools, xiaomi adb fastboot tools, xcelite to…